Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen05.7.2014

Viime kaudella käytössä olleet joukkuekohtaiset tunnukset on poistettu ja jatkossa jokainen pelaaja voi rekisteröidä itselleen käyttäjätunnuksen.

Tunnuksen voi rekisteröidä sähköpostiosoitteellaan täällä tai halutessaan rekisteröitymiseen voi käyttää omaa Facebook tiliään. Facebook tilillä rekisteröityessä sinun tulee antaa sivustolle lupa käyttää profiilisi tietoja ja mm. profiilikuvasi näkyy tämän jälkeen myös pelaajasivullasi. Facebook tilillä rekisteröityessäsi et siis tarvitse erillisiä käyttäjätunnuksia tai salasanoja.

HUOM! Rekisteröitymisen yhteydessä on hakukenttä josta löytyvät kaikki sivuston pelaajat. Syötä siis nimesi kenttään ja valitse se tarjotusta listasta mikäli oma nimesi sieltä jo löytyy. Eli jos nimesi löytyy listasta, muista klikata sitä, äläkä vain kirjoita koko nimeäsi kenttään.

Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa joukkueesi mukaan tulevalle kaudelle. Oletuksena joukkueen ilmoittaja merkitään myös joukkueen kapteeniksi. Mikäli kapteeni on joku muu kuin ilmoittaja tulee tämän tiedot ilmoittaa erikseen ilmoituslomakkeessa. Kun hallitus on lisännyt ilmoittamasi joukkueen, pääset ilmoittamaan pelaajia. Voit antaa myös muille joukkueen pelaajille hallintaoikeuden joukkueeseen jolloin myös he voivat ilmoittaa pelaajia mukaan joukkueeseen sekä kirjata tuloksia otteluista.

Rekisteröityminen siis kannattaa vaikka et olisikaan joukkueesi kapteeni. Sivustolla tullaan jatkossa mm. järjestämään äänestyksiä joihin vain rekisteröityneet pelaajat voivat osallistua.